Haberler > GÜNCEL >İLK AÇIKLAMA BEŞİR ATALAY'DAN

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay demokratikleşme paketiyle ilgili olarak açıklama yaptı. Ak Parti Genel Merkezi’nde yapılan ’Demokratikleşme Paketi Toplantısı’ sonrası açıklama yapan Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, "İnşallah cuma günü tamamlayacağız, uygun bir zaman içinde de Başbakan’ımızın bunu açıklamasını arzu ediyoruz" dedi.
Demokratikleşme Değerlendirme Toplantısı AK Parti Genel Merkezi’nde yapıldı. Toplantı sonrası basın mensuplarına açıklama yapan Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, kapsamlı bir paket olduğunu söyleyerek, "Parti ve hükümet olarak yaklaşımımız, toplumsal sorunlarımızı daha fazla demokratikleşmeyle çözmek. Bu yönde çok düzenlemelerimiz var. Toplumumuzun her kesimini kuşatan düzenlemeler var. Çözüm süreci de bunun içinde. Hepsini birlikte ele alan, geniş bir paket" diye konuştu.
Atalay, paketin ne zaman açıklanacağı soruları üzerine, "İnşallah cuma günü tamamlayacağız, uygun bir zaman içinde de Başbakan’ımızın bunu açıklamasını arzu ediyoruz. Çünkü büyük bir paket, bizzat kendisi tarafından açıklanmasını arzu ediyoruz. Açıklama için tarih belli değil, cuma günü çalışacağız, inşallah o gün bitiririz. Bitiremezsek devam eder, çünkü çok başlık var, dolayısıyla biraz da detaylı analiz gerekiyor" diye yanıt verdi.

 

 



11.09.2013

Yorumlar

Bu Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.
İsminiz
E-Mail
Cevabınız


Parlametre
Serbest Kürsü

Anket

Türkiye'nin Dış Politikasını Olumlu Seyirde Güçlendirecek Ana Unsur Nedir ?
Yankı Dostluk Platformu
  • Facebook'ta Yankı Dergisi
  • Twitter'da Yankı Dergisi
  • Youtube'ta Yankı Dergisi