Haberler > GÜNCEL >YANKI'DAN YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ VE İSTEK VAKFI KURUCU BAŞKANI BEDRETTİN DALAN’A ZİYARET


Yankı Dostluk Platformu, İstanbul ilk Büyükşehir Belediyesi  Başkanı, İstek Vakfı ve Yeditepe Üniversitesi Kurucusu Bedrettin DALAN’a Dostluk ziyaretinde bulundu.  
Ziyarete; İzmir Milletvekili Hüseyin KOCABIYIK, 15 Temmuz Kahraman Muğla Valisi Amir ÇİÇEK, Yargıtay 1.Başkan Vekili ve Ceza Genel Kurulu Başkanı Hakim Eyüp YEŞİL, Samsun Platformu Başkanı Prof.Dr. Orhan ARSLAN, Yargıtay 4. Hukuk D. Onursal Başkanı Hakim Şahabettin SERTKAYA,  Ank. Ağ.C. Mah. Bşk. Hakim Abdullah TANRIKULU, İş insanı Besim KAYA, Yankı Dergisi Yazı İşleri Müdürü Fatih KAYA ve Av. Alparslan KAYA katıldı.
Prof.Dr. Orhan ARSLAN  EĞİTİM VE İSLAM konulu bir konuşma gerçekleştirdi.
İzmir Milletvekili Hüseyin KOCABIYIK ise Sn. Başkan Bedrettin DALAN’ın ve Yankı Dostluk Platformu Başkanı Yavuz KAYA’nın Türkiye için örnek teşkil eden çok önemli değerler olduğunu vurguladı.
Yankı Dergisi Yön.Kur. Bşk./ Basın Yayın ve Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Yavuz KAYA yaptığı konuşmada;  Bir avuç menfaat uğruna, dünyamızı yakanların ve zehirleyenlerin Panzehiri;  Sevgi, Saygı  ve Güvenin de temeli olan Dostluktur. Yaşatılan Dostluklardır.  Dedi.
 İstanbul İlk Büyükşehir  Belediyesi  Başkanı, İstek Vakfı ve Yeditepe Üniversitesi Kurucu Başkanı Bedrettin DALAN  ise:  Dostları buluşturan ve Dostluk kapıları oluşturan, YANKI Dostluk Platformunu ağırlamaktan, duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Ziyarete Yeditepe Üniversitesi  Genetik ve Biyomühendisliği Bölüm Başkanı dünyaca ünlü bilim insanı Prof.Dr. Fikrettin ŞAHİN de katıldı.  
Üniversite Kampüsündeki öğle yemeğinin ardından Üniversiteyi gezen Yankı Dostluk Grubu, Başkan DALAN’a üstün hizmet plaketi takdim etti.
Dostların en kısa zamanda tekrar toplanması dilekleriyle, ziyaret sona erdi.

01.11.2023

Yorumlar

Bu Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.
İsminiz
E-Mail
Cevabınız


Parlametre
Serbest Kürsü

Anket

Türkiye'nin Dış Politikasını Olumlu Seyirde Güçlendirecek Ana Unsur Nedir ?
Yankı Dostluk Platformu
  • Facebook'ta Yankı Dergisi
  • Twitter'da Yankı Dergisi
  • Youtube'ta Yankı Dergisi