Haberler > GÜNCEL >YANKI'DAN ASO BAŞKANI SEYİT ARDIÇ'A ZİYARET

Yankı Dostluk Platformu, Ankara Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçilen Seyit Ardıç’a tebrik ziyaretinde bulundu.
Programın takdim ve sunumunu YANKI Dergisi Yazı İşleri Müdürü Fatih Kaya yaptı.
Prof.Dr. Orhan Arslan ‘Dostluk’ kavramı üzerine yaptığı konuşmada; insanların, birlik ve beraberlik içinde birbirini severek kurdukları dostluklarla mutluluğu bulacağını vurguladı.
Yankı Dergisi Yön.Kur.Bşk. ve Basın-Yayın ve Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Yavuz Kaya yaptığı konuşmada: “Bugün; Kalkınmanın, Sanayi İle Mümkün Olacağı İnancıyla Ülkemize Hizmet Eden Ve Türk Sanayisine Rüzgar Olan Başkanı Selamlamaya Geldik. Kenetlenmek Ve Lider Olmak, Öncelikli Milli Ülkümüz Ve Mecburiyetimizdir. Türkiye Cumhuriyeti Devletinin Bölünmez Bütünlüğü İçerisinde, Ülkemizi Zengin, Güçlü Ve Mutlu Görmek En Büyük Arzumuzdur." dedi.
Ankara Sanayi Odası Başkanı Seyit Ardıç ise "Bizler bu tür ziyaretlerde resmiyete alışkınız ancak Yankı Dostluk Platformu gerçekten çok özel bir heyet. Açıkçası ilk defa bu kadar renkli bir heyetle beraberim çok şaşırdım ama çok memnun oldum Burası sizin eviniz. Odamızın tüm imkânlarıyla dostların yanındayız. ” dedi.
Ziyarete; Yankı Yayın Kur.Ü. – B.Y. Gazeteciler Cem. Gnl.Bşk.Yrd. İzmir Miletvekili Hüseyin Kocabıyık, Samsun Platformu Başkanı Prof.Dr. Orhan Arslan, ASO Genel Sekreteri Prof. Dr. Yavuz Cabbar, Vali Amir Çiçek, Sayıştay Başsavcısı Mürsel Ali Kaplan, Yargıtay O. Bşk. Hakim Şahabettin Sertkaya, Yargıtay O. Başkanı Sadık Demircioğlu, Yargıtay C. Genel Kurulu Üyesi Hakim Murat Esen, Bşk. Abdullah Tanrıkulu, Orman E. Genel Müdürü Mustafa Kurtulmuşlu, E. Emniyet Genel Md.Yrd. Hasan Yücesan, Sayıştay Onursal D. Başkanı Nurşen Yapıcı, BYGC Genel Başkan Yardımcısı Nahide Berker, Kültür Bakanlığı Sanatçısı Selma Adar, Sanayi Bak. Tef.Kur.Bşk. Ferhat Gül, Albay Mesut Aydınlı, MEB D. Bşk. Şadi Keskin, Erzincanlı Şehit Çocukları Vakfı Başkanı Şahin Kırdemir, Yankı Hukuk Danışmanı Av. Kutay Yeşilöz, Av. Alpsarslan Kaya, TPAO Uzmanı Berat Soysal, İşinsanı Durmuş Aktiken, İşinsanı Ali Efe katıldı.


13.06.2023

Yorumlar

Bu Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.
İsminiz
E-Mail
Cevabınız


Parlametre
Serbest Kürsü

Anket

Türkiye'nin Dış Politikasını Olumlu Seyirde Güçlendirecek Ana Unsur Nedir ?
Yankı Dostluk Platformu
  • Facebook'ta Yankı Dergisi
  • Twitter'da Yankı Dergisi
  • Youtube'ta Yankı Dergisi