Haberler > GÜNCEL >YANKI'DAN VAKIFLAR GENEL MÜDÜRÜ SİNAN AKSU’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

ankı Dostluk Platformu, Vakıflar Genel Müdürlüğü görevine atanan Sinan Aksu’ya tebrik ziyaretinde bulundu.
Programın takdim ve sunumunu YANKI Dergisi Yazı İşleri Müdürü Fatih Kaya yaptı.
Prof.Dr. Orhan Arslan ‘Dostluk’ kavramı üzerine yaptığı konuşmada; insanların, birlik ve beraberlik içinde birbirini severek kurdukları dostluklarla mutluluğu bulacağını vurguladı.
Yankı Dostluk Platformunun bu konuda Türkiye’ye örnek olduğunu söyledi.
Yankı Dergisi Yön.Kur.Bşk. ve Basın-Yayın ve Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Yavuz Kaya yaptığı konuşmada: “YANKI; Bir Yayın organı olmanın yanı sıra; Dostları buluşturan ve dostluk kapıları oluşturan misyonuna devam etmektedir.” Dedi.
Vakıflar Genel Müdürü Sinan Aksu ise “Bu çatı altında böyle değerli bir heyeti ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyduğumu da ifade etmek istiyorum. Bu ziyaretin benim açından mutlak bir istişare platformuna dönüştüğünü ve kıymetli fikirleri, önerileri toplayabilmenin bir vesilesi olduğunu söylemek istiyorum.” Dedi.
Sohbet toplantısına katılanlar ise şöyle oluştu; İçişleri E. Bakanı Abdülkadir Aksu, İzmir Milletvekili Yankı Dergisi Yayın Kur. Ü. Hüseyin Kocabıyık, Samsun Platformu Başkanı Prof.Dr. Orhan Arslan, Ank. Ün. Huk. Fak. Dekanı Prof.Dr. Muharrem Özen, Yargıtay O. Bşk. Hakim Şahabettin Sertkaya, Yargıtay O. Başkanı Sadık Demircioğlu, Yargıtay C. Genel Kurulu Üyesi Hakim Murat Esen, E. Emniyet Genel Md.Yrd. Hasan Yücesan, Sayıştay Onursal D. Başkanı Nurşen Yapıcı, OGM E. Genel Müdürü Mustafa Kurtulmuşlu, BYGC Genel Başkan Yardımcısı Nahide Berker, Albay Mesut Aydınlı, MEB D. Bşk. Şadi Keskin, Kültür ve Turizm Bakanlığı Sanatçısı Selma Adar, İşinsanı Durmuş Aktiken, İşinsanı Ali Efe, Av. Alparslan Kaya.


14.03.2023

Yorumlar

Bu Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.
İsminiz
E-Mail
Cevabınız


Parlametre
Serbest Kürsü

Anket

Türkiye'nin Dış Politikasını Olumlu Seyirde Güçlendirecek Ana Unsur Nedir ?
Yankı Dostluk Platformu
  • Facebook'ta Yankı Dergisi
  • Twitter'da Yankı Dergisi
  • Youtube'ta Yankı Dergisi