Haberler > GÜNCEL >YANKI'DAN EMNİYET GENEL MÜDÜRÜ VALİ MEHMET AKTAŞ'A ZİYARET

Yankı Dostluk, Platformu Emniyet Genel Müdürlüğü görevine atanan Vali Mehmet Aktaş'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Dostluk adına konuşma Yapan Prof.Dr. Orhan Arslan, "Bizler aslında sevgi grubuyuz. Sevgi topluluklarında insanlar yeni tanıdıklarına yeni bir ayet gibi bakarlar. O Bakımdan Yavuz Beyin yaptıkları önemlidir. İnsan dost olabildiği için insandır. Bu Platform, yıllardan beri biz de ünsiyet meydana getiriyor." dedi.
Yankı Dergisi İmtiyaz Sahibi ve Basın Yayın ve Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Yavuz Kaya ise, "Dünyanın en önemli devletinin Emniyet Genel Müdürlüğünde beraber olmak bizler için mutluluk vesilesidir. Sayın Genel Müdürümüze vazifelerinde muvaffakıyetler diliyorum." dedi.

Emniyet Genel Müdürü Vali Mehmet Aktaş ise yaptığı konuşmada şunları ifade etti:
"Öncelikle böyle bir dostluk grubunu misafir etmekten duyduğum memnuniyeti ifade etmek istiyorum. Hem Orhan Hocamızın Hem de Yavuz Kaya Başkanımızın konuşmalarından çok istifade ettim. Emniyet Genel Müdürlüğü, ülkemizin güvenliği ve namusu için görev yapan ülkemizin gözbebeği kurumlarından bir tanesidir. Günümüz itibariyle her saniye devletine, milletine hizmet den önemli bir teşkilattır. Milletimizin duasıyla bu emaneti en iyi şekilde yapmanın gayreti içerisinde olacağız."

Ziyarete katılanlar ise şöyle oluştu: Vakıfbank Yön.Kur.Bşk. İçişleri E. Bakanı Abdülkadir Aksu, Vali Amir Çiçek, BYG Cemiyeti Yüksek Onur Kurulu Başkanı ve Samsun Platformu Başkanı Prof.Dr.Orhan Arslan, Yargıtay 1.C. D. Bşk. Hakim Ali Altınkaya, Yargıtay Onursal D. Bşk. Hakim Mehmet Berber, Yargıtay C.Savcısı Hayrettin Türe, Ankara 8.Ağ.C.Mah. Bşk. Hakim Bahattin Özbaş, Ankara 11. Ağ. C. Mahkemsi Bşk. Hakim Tayyar Köksal, Ankara C. Savcısı Ayhan Ay, Sivil Havacılık Genel Müdürü Bahri Kesici, MSB ANT Kurumu Başkanı Arif Koyuncu, BYGC Gnl.Bşk.Yrd Nahide Berker, BYGC Gnl.Bşk.Yrd TİGEM E. Genel Md. Mehmet Taşan, Çölleşme ve Erez. Müc. Gnl.Md. Ahmet İpek, Tbp. Albay Murat Yıldız, Kültür Bakanlığı TSM Sanatçısı Selma Adar, İşinsanı Besim Kaya, Hacettepe Huk.Fak.Öğ. Alparslan Kaya.

07.11.2022

Yorumlar

Bu Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.
İsminiz
E-Mail
Cevabınız


Parlametre
Serbest Kürsü

Anket

Türkiye'nin Dış Politikasını Olumlu Seyirde Güçlendirecek Ana Unsur Nedir ?
Yankı Dostluk Platformu
  • Facebook'ta Yankı Dergisi
  • Twitter'da Yankı Dergisi
  • Youtube'ta Yankı Dergisi