Haberler > GÜNCEL >HAZİNE VE MALİYE BAKANI DR. N.NEBATİ YANKI’DA

Yankı Dostluk Platformunun konuğu Hazine ve Maliye Bakanı Dr. Nureddin Nebati oldu.
Programın takdim ve sunumunu YANKI Dergisi Yazı İşleri Müdürü Fatih Kaya yaptı.
Prof.Dr. Orhan Arslan ‘Dostluk’ kavramı üzerine yaptığı konuşmada; insanların, birlik ve beraberlik içinde birbirini severek kurdukları dostluklarla mutluluğu bulacağını vurguladı.
Yankı Dostluk Platformunun bu konuda Türkiye’ye örnek olduğunu söyledi.
Yankı Dergisi Yön.Kur.Bşk. ve Basın-Yayın ve Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Yavuz Kaya yaptığı konuşmada: “YANKI; Bir Yayın organı olmanın yanı sıra; Dostları buluşturan ve dostluk kapıları oluşturan misyonuna devam etmektedir. Bir avuç menfaat uğruna dünyamızı yakanların ve zehirleyenlerin panzehiri İnanınki dostluktur. Yaşatılan dostluklardır. Dostluklar; sevgidir, barıştır, Cenab’ı Allah’ın rızasıdır ve iki cihan zenginliğidir. Dostluklar; düşmanlığı bile anlayışa, endişeleri hoşgörüye, ilgisizliği ise memnuniyete dönüştürür.
Kenetlenmek ve lider ülke olmak, öncelikli milli ülkümüz ve mecburiyetimizdir. Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bölünmez bütünlüğü içerisinde, ülkemizi güçlü ve mutlu görmek en büyük arzumuzdur. Sayın Bakanım; Sizlerden moral verecek ve ülkemizi ısıtacak müjdeler duyacağımıza inanıyor ve merakla bekliyoruz.” Dedi.
Hazine ve Maliye Bakanı Dr. Nureddin Nebati ise yaptığı konuşmada “Yankı Dostluk Platformu’na bu güzel toplantıyı organize ettiği için teşekkür ediyorum. Hem siyaset, hem kamu görevi hem basın hem de sivil toplum önderlerinin olduğu çok farklı ve özel bir grupla beraber olmak çok güzel.
Dünya’nın ekonomik dar boğaza girdiği bir dönemde Türkiye olarak büyümeye devam ediyoruz. İşimiz zor ama inancımız tam. Uluslararası alanda Türkiye çok önemli bir konumda. Bu konumumuzu en verimli şekilde değerlendiriyoruz. İhracatımız çok önemli seviyelere geldi. Milletimiz bize inansın ve güvensin. Türkiye Ekonomi Modeli ile hedeflerimize adım adım ilerliyoruz” dedi.
Sohbet toplantısına katılanlar ise şöyle oluştu; İçişleri E. Bakanı Abdülkadir Aksu, İzmir Milletvekili Yankı Dergisi Yayın Kur. Ü. Hüseyin Kocabıyık, Ankara Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Necdet Ünüvar, Gazi Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Musa Yıldız, 15 Temmuz Kahraman Muğla Valisi Amir Çiçek, Samsun Platformu Başkanı Prof.Dr. Orhan Arslan, Yargıtay 1. Başkan V. Ceza Genel Kurulu Başkanı Hakim Eyüp Yeşil, Yargıtay Ceza Genel Kurulu Ü. Hakim Murat Esen, Ankara Bölge Adliyeleri Mahkemesi Başkanı Hakim Ramazan Aksan, TFF E. Başkanı Limak Holding Yön.Kur.Bşk. Nihat Özdemir, Yıldızlar S.S.S. Holding Yön.Kur.Bşk. Sebahattin Yıldız, Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey, Erzurum E. B.Belediye Bşk. Çevre, Şehircilik ve İklim Bakanlığı Hukuk İşleri Genel Md. Ahmet Küçükler, Eti Maden E. Genel Müdürü Yıldızlar S.S.S. Holding Yön.Kur.Ü. Mustafa Fethi Ağalar, Ankara C. Savcısı Ayhan Ay, MÜSAİD Ankara Başkanı İş insanı Hasan Fehmi Yılmaz, Hazine Maliye Bakanlığı Basın Danışmanı Fatih Uysan, İş insanı Besim Kaya ve TAİ Mühendis Tuğkan Demirci.
 

07.11.2022

Yorumlar

Bu Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.
İsminiz
E-Mail
Cevabınız


Parlametre
Serbest Kürsü

Anket

Türkiye'nin Dış Politikasını Olumlu Seyirde Güçlendirecek Ana Unsur Nedir ?
Yankı Dostluk Platformu
  • Facebook'ta Yankı Dergisi
  • Twitter'da Yankı Dergisi
  • Youtube'ta Yankı Dergisi