Haberler > GÜNCEL >YANKI'DAN PROF.DR. MEHMET HABERAL'A ZİYARET










 
Yankı Dostluk Platformu, Türkiye'nin yetiştirdiği en önemli bilim insanlarından olan Başkent Üniversitesi Kurucu Rektörü ve Yönetim Üst Kurulu Başkanı Mehmet Haberal'a dostluk ziyaretinde bulundu.
Prof.Dr. Mehmet Haberal, hayatını sadece ülkesine hizmete adadığını ve bu yolda hiç bir zaman inancını yitirmeden çalışmaya devam ettiğini vurguladı. Haberal, dostluğa her daim ihtiyaç duyulduğunu vurguladı.
 
Yankı Dergisi İmtiyaz Sahibi ve Basın Yayın ve Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Yavuz Kaya ise Prof.Dr. Mehmet Haberal'a ülkemize yaptığı hizmetlerden ötürü teşekkür etti.
Ziyaret tekrar görüşme temennisi ve hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.
 
Ziyarete, İçişleri E. Bakanı Abdülkadir Aksu, Sanayi E. Bakanı Ali Coşkun, Enerji ve Tabii Kay. E. Bakanı Zeki Çakan, Ankara Bölge Ad.Mah. D. Bşk. Hakim İzzet Yeşilkaya, Ankara Bölge Ad.Mah. D. Bşk.Hakim Vedat Yıldırım, Yargıtay Üyesi Hakim Ali Altınkaya, Ankara Ağ.C.Mah.Bşk. Hakim Tayyar Köksal, Em.Tbp. Albay Dr.Hüsamettin Sargın, Gazi Ün. Prof.Dr. Orhan Arslan, ODTÜ Rektör Danışmanı Prof.Dr. Oğuzhan Hasançelebi, ODTÜ Rektör Danışmanı Ahmet Yozgatlıgil, BYG Cemiyet Genel Sekreteri Em.Md.
Irfan Bayar , BYG Cemiyeti Yön.Kur.Ü.  BYG Cemiyeti Gnl.Bşk.Yrd. Nahide Berker, Sayıştay Onursal D.Bşk. Nurşen Yapıcı, BYG Cemiyeti Onur Kur.Ü. İşadamı Haydar Meral katıldılar.


03.12.2020

Yorumlar

Bu Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.
İsminiz
E-Mail
Cevabınız


Parlametre
Serbest Kürsü

Anket

Türkiye'nin Dış Politikasını Olumlu Seyirde Güçlendirecek Ana Unsur Nedir ?
Yankı Dostluk Platformu
  • Facebook'ta Yankı Dergisi
  • Twitter'da Yankı Dergisi
  • Youtube'ta Yankı Dergisi