Haberler > GÜNCEL >BEKİR BOZDAĞ'DAN YANKI'YA ZİYARET

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Yankı Dostluk Platformunun konuğu oldu. Sunuculuğunu E.Emniyet Md. İrfan Bayar ve Yankı Dergisi Yazı İşleri Müdürü Fatih Kaya’nın üstlendiği gecede açılış konuşmasını yapan Yankı Dergisi Yön. Kur. Bşk. Basın Yayın ve Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Yavuz Kaya ise şöyle konuştu:

 “YANKI; bir yayın organı olmanın yanı sıra, dostları buluşturan ve Dostluk kapıları oluşturan misyonuna devam etmektedir. BİZLER BİR DOSTLUK PLATFORMUYUZ. Devletimizin başkentinde Dostluğun temsilcileri olmaya gayret etmekteyiz.
Bu gün çok özel bir akşam. Anadolu’da Geç olsun, Güç olmasın derler. Uzun zamandan beri beklediğimiz Bakanımıza ancak kavuştuk. Kısmet bu güneymiş. 
Nedense benim gönlümde Adalet bakanlığı yapmış şahsiyetlerin farklı bir yeri var. 70’li yıllar. Samsun’un nüfusu 25 bin gibi. Bendeniz Samsun’da Hürsöz Gazetesi köşe yazarı.

Yaşı 30’u geçmiş olanlar bilirler, o yıllarda gazetelerin Kayıp İlanları bile okunurdu. Yıl 1979. Ecevit hükümeti var. A. Aksu bakanımın çok sevdiği () POLDER iş başında. 
Tabii ki; ilk kurbanlardan biriyim. Devamında Adalet bakanı Mehmet Can beyefendinin ilgi alanındayım. Teleks emriyle Sinop zindanlarındayım. Allah’ın takdiri Hükümet Marksistlerin elinden, 1979 sonlarından kurtuluyor. Ve yeni hükümetin Adalet bakanı rahmetli ÖMER UCUZAL’ın bizzat ziyaretlerine mazhar olan birisi oluyorum. Bu sebeple İlahiyatçı bir Adalet Bakanı bendenizi elbette mutlu ediyor.
Muasır medeniyete giden yolda; güven ve istikrarın ne kadar önemli olduğunu ve nasıl Lider Ülke olacağımızı sayın Bakanımızdan dinleyeceğimize inanıyorum. “ dedi.

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ’ın konuşması ise kısaca şöyle oldu: “Uzun zamandır ziyaret etmek istediğim Yankı Dostluk Platformunun sohbet toplantısında bulunmaktan çok memnun oldum. Yavuz Bey’e bu dostane ortamda bizleri ağırladığı için tekrar şükranlarımı sunuyorum. Türkiye’nin geçmiş olduğu bu zor dönemde bir ve beraber olabilmek her şeyden daha önemli. Türkiye olarak bir çok koldan saldırı altındayız. Bunları bertaraf etmek için birlikteliğin gücüne her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var.” 

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Başkanlık Sisteminden, Terör Olaylarına, İç politikadan Dış Politikaya kadar birçok konuya değindi. Sohbet tekrar buluşma temennisi ve hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.
Sohbet toplantısına, İçişleri E. Bakanı Abdülkadir Aksu, Ankara Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Erkan İbiş, Ahmet Yesevi Üniversitesi Müt.Hey.Bşk. Prof.Dr. Musa Yıldız, Ank.Ün. Diş Hek. Fak.Dek.Yrd. Prof.Dr. Mehmet Ali Kılıçarslan, Yargıtay 1.Başkan Vekili Hakim Abdülkalik Yıldız, Danıştay 1.Daire Bşk. İlyas Arlı, Yargıtay 1. Daire Bşk. Hakim Mustafa Şahin, Yargıtay 6. Ceza D. Bşk. Hakim Erkan Öztürk, Yargıtay 4. Hukuk D.Bşk. Hakim Sadık Demircioğlu, Yargıtay 1.C.D.Üyesi Hakim Ali Altınkaya, Ankara Bölge Adliye Mah.(BAM) Bşk. Hakim Ramazan Aksan, BAM 8. Hukuk D. Bşk. Hakim İzzet Yeşilkaya, BAM 25.Daire Bşk. Hakim Vedat Yıldırım, Yargıtay C. Savcısı Kemal Demirdön, Ank. 11. Ağ. C. Mah. Bşk. Hakim Tayyar Köksal, TİGEM GnlMd. BYGC Yön.Kur.Ü. Mehmet Taşan, Gaziantep Doğuş Gaz. Sahibi, Bas.Yay.Gaz.Cemiyeti Genel Başkan Yrd. Orhan Kızılaslan, Eğitimci - Bas.Yay.Gaz.Cemiyeti Genel Başkan Yrd. Nahide Berker, TRT Haber D. Bşk. Yrd. BYGC Dis.Kur.Bşk. Kudret Doğandemir, İşadamı Aydeniz İnşaat Yön.Kur. Ü. Meriç Aydeniz, İşadamı Evora Turizm Yön.Kur.Bşk. Ahmet Yasin Özmen, İşadamı Zeki Alaca, Yankı Huk.Dan. Av. Erkan Aslım, Türk Sanat Müziği Sanatçısı Umut Akyurek ve Türk Halk Müziği Sanatçısı Oktay Ertuğrul katıldılar.



26.01.2018

Yorumlar

Bu Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.
İsminiz
E-Mail
Cevabınız


Parlametre
Serbest Kürsü

Anket

Türkiye'nin Dış Politikasını Olumlu Seyirde Güçlendirecek Ana Unsur Nedir ?
Yankı Dostluk Platformu
  • Facebook'ta Yankı Dergisi
  • Twitter'da Yankı Dergisi
  • Youtube'ta Yankı Dergisi