Haberler > GÜNCEL >BAŞBAKANIN DİKKATİNİ ÇEKEN PANKART

Erdoğan, Sağlık Bakanı Müezzinoğlu'nu yanına çağırarak kürsünün karşısındaki pankartı gösterdi. Pankartın kime ait olduğunu sordu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Edirne'den sonra geldiği Uzunköprü İlçesi'nde Cumhuriyet Meydanı'nda yaklaşık 3 bin kişiye hitap etti. Uzunköprü'ye yapılan yatırımları anlatan Erdoğan, kısa tuttuğu konuşmasında Ergene Nehri'nin kirliliğinden söz etti ve kirlilikten CHP'li belediyeleri sorumlu tuttu.
SATRANÇ İZDİHAMI
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, konuşmasının ardından, eşi Emine Erdoğan ve bakanlarla birlikte toplu açılışı gerçekleştirdi. Açılış törenin ardından da Başbakan Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile birlikte mitinge katılanlara satranç takımı dağıttı. Önde olanlar satranç takımını uzanarak aldı. Arkada kalanlar, atılan satranç takımlarını alabilmek için birbirleriyle yarıştı. Arkadakilerin, öndekileri sıkıştırması izdihama neden oldu. Arada kalan bazı çocuklar ağlarken baygınlık geçirenlere sağlık ekipleri müdahale etti. Ezilme tehlikesi geçiren çocuklar, polisler tarafından bariyerlerin dışına çıkarıldı.
ERDOĞAN BAKAN'I YANINA ÇAĞIRDI
Erdoğan'ın, kürsüde konuşmasının başında Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nu kürsüye çağırıp kalabalık içinden birini işaret ettiği görüldü. Aynı zamanda Edirne Milletvekili olan Müezzinoğlu kalabalığa yöneldiği sırada Erdoğan tekrar seslendi ve yeniden yanına gelen Bakan Müezzinoğlu'na bu kez miting alanının karşısında asılan ve üzerinde tarihi caminin fotoğrafının altında, 'Kaderine terk edilen tarihi eserler, şimdi hayat buluyor. CHP'li Uzunköprü Belediye Başkanı Enis İşbilen' yazan pankartı gösterdi.
PANKARTI GÖSTERİP KONUŞTULAR
Erdoğan'ı dikkatle dinleyen Bakan Müezzinoğlu protokoldeki yerine oturunca yanındaki Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün'e, Erdoğan'ın işaret ettiği pankartı gösterdi ve onunla bir süre konuştu.
Öte yandan Başbakan Erdoğan, Kırıkkale'deki toplu açılış sırasında, kendisine kalabalık arasından seslenen Serap Karaca'nın epilepsi hastası olan oğlu 14 yaşındaki Tugay'ın tedavisi için kürsüde Bakan Müezzinoğlu'na talimat vermişti. Bakan Müezzinoğlu, çeşitli hastanelerde takip altında olan Tugay Karaca'nın yeniden tedavi altına alınmasını sağlamıştı.
 
 
Haberler.com

09.12.2013

Yorumlar

Bu Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.
İsminiz
E-Mail
Cevabınız


Parlametre
Serbest Kürsü

Anket

Türkiye'nin Dış Politikasını Olumlu Seyirde Güçlendirecek Ana Unsur Nedir ?
Yankı Dostluk Platformu
  • Facebook'ta Yankı Dergisi
  • Twitter'da Yankı Dergisi
  • Youtube'ta Yankı Dergisi