Haberler > SİYASET >CHP'Lİ GÜNAYDIN: SEÇİMLERDE EN AZ HATA YAPACAĞIZ

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın, yerel seçimlerde belediye başkanı adayı gösterecekleri kişilerle ilgili olarak, "En az hata yaparak, en doğru seçimi gerçekleştirerek ülkemize karşı görevimizi yerine getirmeye çalışıyoruz" dedi.

Günaydın, partisinin Silifke ilçe örgütü tarafından bir düğün salonunda düzenlenen bir programda yaptığı konuşmada, 2014 Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde CHP'nin Mersin Büyükşehir ve 13 ilçede belediye başkanlıklarını kazanacağını savundu.

Yerel seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüklerini ifade eden Günaydın, şöyle devam etti:

"En az hata yaparak en doğru seçimi gerçekleştirmek için çalışıyoruz. Bin 394 adayımız olacak, 22 bin belediye meclis üyesi, bin 200 il genel meclis üyesi seçeceğiz. Bu arkadaşlarımız makam sahibi insanlar olmayacaklar, görev sahibi insanlar olacak. Seçildikleri andan itibaren de bu memleketi 2015 Haziran'ına hazırlamak için evlerini, çocuklarını, eşlerini unutacaklar. Gecemizi gündüzümüze katacağız. Çünkü en az hata yaparak, en doğru seçimi gerçekleştirerek ülkemize karşı görevimizi yerine getirmeye çalışıyoruz."

Günaydın, 2014 yerel seçimlerinde CHP'nin Türkiye genelinde büyük bir başarı sağlayacağını da sözlerine ekledi. 

Programa, CHP Mersin milletvekilleri Aytuğ Atıcı ve Ali Rıza Öztürk, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, CHP Mersin İl Başkanı Faruk Akar ile partililer katıldı.



16.11.2013

Yorumlar

Bu Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.
İsminiz
E-Mail
Cevabınız


Parlametre
Serbest Kürsü

Anket

Türkiye'nin Dış Politikasını Olumlu Seyirde Güçlendirecek Ana Unsur Nedir ?
Yankı Dostluk Platformu
  • Facebook'ta Yankı Dergisi
  • Twitter'da Yankı Dergisi
  • Youtube'ta Yankı Dergisi