Haberler > SİYASET >TİCARET BAKANI DR.MEHMET MUŞ YANKI’DA

Yankı Dostluk Platformunun bu ayki konuğu Ticaret Bakanı Mehmet Muş oldu. 
Programın takdim ve sunumunu YANKI Dergisi Yazı İşleri Müdürü Fatih Kaya yaptı. 
Prof.Dr. Orhan Arslan ‘Dostluk’ kavramı üzerine yaptığı konuşmada; insanların, birlik ve beraberlik içinde birbirini severek kurdukları dostluklarla mutluluğu bulacağını vurguladı.
Yankı Dostluk Platformunun bu konuda Türkiye’ye örnek olduğunu söyledi. 
 Yankı Dergisi Yön.Kur.Bşk. ve Basın-Yayın ve Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Yavuz Kaya yaptığı konuşmada: “YANKI; Bir Yayın organı olmanın yanı sıra; Dostları buluşturan ve dostluk kapıları oluşturan misyonuna devam etmektedir. Bir avuç menfaat uğruna dünyamızı yakanların ve zehirleyenlerin panzehiri İnanınki dostluktur. Yaşatılan dostluklardır. Dostluklar; sevgidir, barıştır, Cenab’ı Allah’ın rızasıdır ve iki cihan zenginliğidir. Dostluklar; düşmanlığı bile anlayışa, endişeleri hoşgörüye, ilgisizliği ise memnuniyete dönüştürür.
Kenetlenmek ve lider ülke olmak, öncelikli milli ülkümüz ve mecburiyetimizdir. Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bölünmez bütünlüğü içerisinde, ülkemizi güçlü ve mutlu görmek en büyük arzumuzdur. Sayın Bakanım; sizlerden Türkiye’ye müjdeler dinlemek istiyoruz” Dedi.
Ticaret Bakanı Mehmet Muş ise yaptığı konuşmada “Yankı Dostluk Platformunun daveti için öncelikle çok teşekkür ediyorum.  Hem siyaset, hem kamu görevi hem basın hem de sivil toplum önderlerinin olduğu çok farklı ve özel bir grupla beraber olmak çok önemli. Değerli hocamız Orhan Arslan’ın ve Sayın Genel Başkan Yavuz Bey’in güzel konuşmalarına şahit olduk. Her gün yeni bir şey öğreniyor, tecrübe kazanıyoruz. Bugün de kazançlı olduğumuz günlerden biri” dedi. 
 İftar yemeği ve sohbet toplantısına katılanlar ise şöyle oluştu; İçişleri E. Bakanı Abdülkadir Aksu, Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek, 15 Temmuz Kahraman Muğla Valisi Amir Çiçek, Samsun Platformu Başkanı Prof.Dr. Orhan Arslan, Ankara Ün. Hukuk Fak. Dekanı Prof.Dr. Muharrem Özen, Yankı Dergisi Yay.Kur.Ü. Bozok Üniversitesi İİBF Dekanı Prof.Dr. Kürşad Zorlu, Ank. Ün. Öğ.Ü. Prof.Dr. Mehmet Ali Kılıçarslan, Yargıtay 1.Başkan Vekili Ceza Genel Kurulu Başkanı Hakim Eyüp Yeşil, Sayıştay Başsavcısı Mürsel Ali Kaplan, Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkan Yrd. Serdar Demirel, Yargıtay Üyesi İsmail Ulukul, Ankara Bölge Adliye Mah. D. Bşk. Hakim İzzet Yeşilkaya, Ankara C. Savcısı Ayhan Ay, Av. Murat Aksu, Tbp.Albay Hüsamettin Sargın, Milli Eğitim Bak. Yay.D.Bşk. Şadi Keskin, Ticaret Bakanlığı Süleyman Alıcı, Av. Utku Yeşilkaya, Yankı Dergisi Yay.Kur.Üyesi İş insanı Besim Kaya Hacettepe Hukuk. Fak. Öğr.Alparslan Kaya.

18.04.2022

Yorumlar

Bu Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.
İsminiz
E-Mail
Cevabınız


Parlametre
Serbest Kürsü

Anket

Türkiye'nin Dış Politikasını Olumlu Seyirde Güçlendirecek Ana Unsur Nedir ?
Yankı Dostluk Platformu
  • Facebook'ta Yankı Dergisi
  • Twitter'da Yankı Dergisi
  • Youtube'ta Yankı Dergisi