Haberler > GÜNCEL >PTT GENEL MÜDÜRÜ HAKAN GÜLTEN’E ZİYARET

Yankı Dostluk Platformu PTT Genel Müdürü Hakan Gülten’e ziyarette bulundu.
Takdim konuşmasını Yankı Dergisi Yazı İşleri Müdürü Fatih Kaya’nın yaptığı ziyarette Tarım Bakanlığı E. Müstaşarı, Samsun Platformu Başkanı, Gazi Ün. Öğ. Ü. Prof. Dr. Orhan Arslan Korona karantinası altında dostlarını yalnız bırakmadı ve online bağlantı ile katıldığı toplantıda dostluğun ve kardeşliğin önemine vurgu yapan bir konuşma yaptı.
Prof. Arslan, “Yavuz bey Dostluk platformu, sevgi ve iman ailesi kuran kişidir.Bizi insan kardeşler yaptı. Biyolojik kardeşlik bu dünyada, iman kardeşliği hem dünyada hem ahirette Dost olunca kalitemiz arttı. Bilgimiz arttı. İnsan dost olabildiği için insandır, sevebildiğinde insandır. İnsan, ünsiyet sahibi bir varlık oluğu için insan adını almıştır. Ünsiyet dostça ilişki kurabilme melekesidir.
Hz. Ali diyor ki: “Dost yüzünü görmezsem gözlerim ne işe yarayacak?”. “Sevdiklerinize sevginizi gösteriniz”. “Sevdiğimi söylemezsem, sevmek derdi beni boğar. Allah bizi cennete yalnız istemiyor. Müteselsilen sorumlu tutuyor hepimizi. Hesabı öyle yapalım.” Dedi.
Yankı Dergisi Yön.Kur.Bşk. – Basın Yayın ve Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Yavuz Kaya ise: “181 yıllık güzide kurumumuz PTT’nin yeni Genel Müdürü Sn. Hakan Gülten’e yeni görevinde başarılar diliyoruz. Ülkemize hizmet eden ve Türk Bayrağına rüzgar olanları selamlamaya geldik. Bizler Dostluk Platformuyuz. Diliyoruz ki; dostluklarımız tüm Türkiye’ye örnek olsun. Bizler Dünya döndükçe, Dostlarımızı her zaman övecek; Dostlarımızla da övüneceğiz.
PTT Genel Müdürü Hakan Gülten ise yaptığı konuşmada; “YANKI Dostluk Platformuna bu anlamlı ziyaret için şükranlarımı sunuyorum. Birçok grubu ağırladım ancak, bu platform gerçekten çok farklı ve nitelikli. Dostluğun önemini bir kez daha hissettim. Sizleri tanımak, beraber olmak onur verici.” Dedi.
Sohbet Toplantısına katılanlar ise şöyle oluştu; İçişleri E. Bakanı, Vakıfbank Yönetim Kurulu BAŞKANI Abdülkadir Aksu, Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Yıldız, Tarım Bakanlığı e. Müsteşarı, Samsun Platformu Başkanı – Gazi Ün. Öğ.Ü. Prof. Dr. Orhan Arslan, Ankara Ün. Rektör. Yrd. Prof. Dr. Kadirhan Sunguroğlu, Ankara Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Hakim Ramazan Aksan, Ankara Bölge Adliye Mahkemesi D. Bşk. Hakim İzzet Yeşilkaya, Ankara 8. Ağ.C.Mah.Bşk. Hakim Bahattin Özbaş, Ankara C. Savcısı Ayhan Ay, TİGEM e. Genel Müdürü – B.Y. Gazateciler Cemiyeti Genel Bşk.Yrd. Mehmet Taşan, B.Y. Gazeteciler Cemiyeti Genel Bşk.Yrd. Nahide Berker, Sanayi Bak. Teftiş Kur.Bşk. Ferhat Gül, Albay Mesut Aydınlı, Ses Sanatçısı Ankaralı Coşkun, Av. Utku Yeşilkaya, Hacettepe Huk. Fak. Öğ. Alparslan Kaya.
Tören hediye takdimleri, hatıra fotoğrafı çekimi ve Dost Meclisinin en kısa zamanda tekrar buluşması dilekleriyle son buldu.

16.03.2022

Yorumlar

Bu Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.
İsminiz
E-Mail
Cevabınız


Parlametre
Serbest Kürsü

Anket

Türkiye'nin Dış Politikasını Olumlu Seyirde Güçlendirecek Ana Unsur Nedir ?
Yankı Dostluk Platformu
  • Facebook'ta Yankı Dergisi
  • Twitter'da Yankı Dergisi
  • Youtube'ta Yankı Dergisi