Haberler > GÜNCEL >ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MANSUR YAVAŞ'A ZİYARET



ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MANSUR YAVAŞ'A ZİYARET

Yankı Dostluk Platformu Mesaj verdi: UZLAŞIN-BARIŞIN-ÇALIŞIN
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı MANSUR YAVAŞ’I ziyaret eden Yankı Dostluk Platformu; Ülke adına çok önemli bir adım attı.
AK Parti Kurucularından, siyasetin duayen ismi İçişleri E. Bakanı, Vakıfbank Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir AKSU, Yankı Dergisi Yön. Kur. Bşk. Basın-Yayın ve Gazeteciler Cemiyeti Gnl. Bşk. Yavuz Kaya ve Platform üyeleri ile birlikte Büyükşehir Belediyesine yapmış oldukları ziyaretle dedi ki; Türk Milletinin Mesajı nettir. Yeter. Artık Kavga istemiyoruz..
UZLAŞIN-BARIŞIN- ÇALIŞIN

Prof.Dr. Orhan Arslan Arslan dostluk üzerine yaptığı konuşmada; "Yankı Dostluk Grubu bir sevgi ve iman ailesidir. Bu herkese örnek olacak bir birlikteliktir. İşin içerisine sevgi, saygı ve karşılıksız dostluklar giriyorsa her şeyi başarabiliriz Sayın Başkanımız, sizleri değişim bekliyor. Sevgi saygı ve güven toplumu yaratmazsak hiç bir şey olmaz. Allah'ın isimlerinden biri selamdır. Siz insanlara selam olmalısınız, örnek olmalısınız. Selam; esenlik, barış, güvenlik, mutluluk, kurtuluş demektir. Siz Ankara'ya selam olur musunuz." dedi.
Yankı Dostluk Platformu Başkanı Yavuz Kaya ise yaptığı konuşmada: "Bizler, Devletimizin başkentinde Dostluğun temsilcileri olmaya gayret etmekteyiz. Zalim dünyamızı yaşanabilir kılan ve bütün insanlığın ihtiyacı olan; sevgi, saygı ve güvenin de temeli olan yüce duygunun adı dostluklardır.
Bugün mesaj vermeye geldik. Bizi örnek alın. Ankara siyasette birbirini Yok etme yanlışına son vermeli, Kavga bitmeli ve herkes işine sarılmalıdır. Unutmayın Ankara Dost olursa bütün Türkiye Dost olur. Türkiye Dost olursa bütün Dünya Al Yıldızlı bayrağımıza selam durur.

KENETLENMEK ve LİDER ÜLKE OLMAK, ÖNCELİKLİ MİLLİ ÜLKÜMÜZ ve MECBURİYETİMİZ OLMALIDIR.
Mansur Başkanımızdan herkesi kucaklayacak ve Ankara'yı dünya başkentleri arasına taşıyacak hizmetleri görmek istiyor ve bu yolda yürekten kendisine başarılar diliyoruz." dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur YAVAŞ ise : "Sayın Başkan Yavuz Kaya, bizleri de dostluk grubunda bir çok kere ağırladı. Türk insanının misafirperverliğini her zaman bizlere gösterdi. Güzel sohbetler ve fasıllarda bizleri birleştirdi, kaynaştırdı. İnşallah bu güzel hizmetleri artarak devam eder.
Bizler Ankaralıların refahı, mutluluğu için ne yapmamız gerekir diye her zaman toplumun fikrine başvuruyoruz. Katılımcı bir belediyecilik anlayışıyla tüm fikirlerden yararlanıyoruz. İnanın bizlerin aklına gelmeyen çok önemli katkılar da alıyoruz. Çünkü bir kişinin bir sorunu varsa, mutlaka onun için bir çözüm önerisi de vardır. Herkesi kucaklayan hizmet anlayışımızla hizmetlerimizi sunmaya devam edeceğiz." dedi.

İçişleri E. Bakanı ve VAKIFBANK Yön. Kurulu Başkanı Abdülkadir AKSU ise ; “Başkent sizden hizmet bekliyor” dedi.

Ziyarete katılanlar ise şöyle oluştu:
Vakıfbank Yön.Kur.Bşk. İçişleri E. Bakanı Abdülkadir Aksu, Vali Amir Çiçek, Ankara Ün. Huk.Fak. Dekanı Prof.Dr. Muharrem Özen, ODTÜ Rektör Yrd. Prof.Dr. Ahmet Yozgatlıgil, ODTÜ Rektör Yrd. Prof.Dr. Oğuzhan Hasançebi, Gazi Ün. Öğr.Ü. Prof.Dr. Orhan Arslan, Yargıtay 6.Ceza Dairesi Bşk. Hakim Erkan Öztürk, Yargıtay 15.C. D. Bşk. Hakim Mehmet Berber, Sayıştay D.Bşk. Nurşen Yapıcı, Ankara 11.Ağ.C.Mah. Bşk. Hakim Tayyar Köksal, Tbp.Alb. Hüsamettin Sargın, Merhum Gün Sazak'ın Özl.Klm.Md. Em.Pilot Hüsamettin Kormaz ,ODTÜ Öğ.Ü. Dr. Funda Değirmenci, BY Gazeteciler Cem. Gnl. Bşk.Yrd. Nahide Berker Güreş Fed.Genel Skrt. Sultan Seyhan, TRT D.Bşk. Musa Altun, SGK Başmüfettişi Mustafa Erden, Turtek İnş. Gnl.Md. Uğur Uzunoğlu, İşinsanı Numan Aydın, İşinsanı Sefer Lazoğlu, Av. Bahadır Köksal, İşinsanı Besim Kaya, İşinsanı Servet Kaya, İşinsanı Onur Günaydın, İşinsanı Mehmet Türkmen, Başken Ün. Bilg.Müh.Yük. Onur Öğr. Ülkü Elif Kaya, Hacettepe Ün. Huk.Fak.Öğr. Alparslan Kaya.



03.12.2020

Yorumlar

Bu Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.
İsminiz
E-Mail
Cevabınız


Parlametre
Serbest Kürsü

Anket

Türkiye'nin Dış Politikasını Olumlu Seyirde Güçlendirecek Ana Unsur Nedir ?
Yankı Dostluk Platformu
  • Facebook'ta Yankı Dergisi
  • Twitter'da Yankı Dergisi
  • Youtube'ta Yankı Dergisi