Haberler > GÜNCEL >RTÜK BAŞKANI EBUBEKİR ŞAHİN’E ZİYARET

 

Yankı Dostluk Platformu Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Başkanı Ebubekir Şahin’e ‘HAYIRLI OLSUN ziyaretinde bulundu.

Prof.Dr. Orhan Arslan ‘Dostluk’ kavramı üzerine yaptığı konuşmada, insanların birlik ve beraberlik içinde birbirini severek kurdukları dostuklarla mutluluğu bulacağını vurguladı.

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin ise yaptığı ‘Hoşgeldiniz' konuşmasında: “Bu grupta vefa var, samimiyet, saygı ve sevgi var. Göreve başladığım günden bu yana çok güzel misafirlerim oldu ancak; hiç bu kadar heyecanlanmadım. Bu bir vefanın eseridir. Ben buralara sizler gibi değerli dostlardan vefayı öğrenerek geldim. Bu yüzden dostluk kavramını en güzel biçimde yaşatan siz değerli dostlarıma teşekkür ediyorum.” dedi.

Basın Yayın ve Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı ve Yankı Dergisi Yön.Kur.Bşk. Yavuz Kaya ise, yeni görevi dolayısıyla RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin’i tebrik etti. Kaya, dostlukların her daim insanların aradığı ve ihtiyaç duyduğu Yüce bir Duygu olduğundan bahsetti.

Günün hatırası olarak tebrik plaketini Yankı Dergisi Yön.Kur.Bşk. - Basın Yayın ve Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Yavuz Kaya ve İçişleri E.Bakanı Abdülkadir Aksu takdim ettiler.

Ziyarete katılanlar ise şöyle oluştu: İçişleri E.Bakanı Abdülkadir Aksu, Vali Amir Çiçek, Prof.Dr. Orhan Arslan, ODTÜ Rektör Dan. Prof.Dr. Oğuzhan Hasançelebi, ODTÜ Rektör Dan. Prof.Dr. Ahmet Yozgatlıgil, Ankara Ün. Huk.Fak. Dekanı Prof.Dr. Muharrem Özen, Dr. Hüsamettin Sargın, Dr. Murat Yıldız, Ankara 8.Ağ.C.M.Bşk Hakim Bahattin Özbaş, Ank. 11. Ağ.C.Mah.Bşk. Hakim Tayyar Köksal, Ank. 25. Ağır C. Mah. Başkanı Hakim Abdullah Tanrıkulu, Ankara 8.Ağ.C.M. Üyesi Alp Arslan , Basın Yayın ve Gazeteciler Cemiyeti Gnl.Sekreteri Em.Md. Irfan Bayar, TİGEM E. Gnl.Md. Mehmet Taşan, Orman E. Genel Müdürü Mustafa Kurtulmuşlu, Ses Sanatçısı - Bestekar Kadri Şarman, Sanayi Bak. Teftiş Kur. Bşk. Ferhat Gül, İşadamı Mehmet Türkmen, İşadamı Besim Kaya,



17.09.2019

Yorumlar

Bu Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.
İsminiz
E-Mail
Cevabınız


Parlametre
Serbest Kürsü

Anket

Türkiye'nin Dış Politikasını Olumlu Seyirde Güçlendirecek Ana Unsur Nedir ?
Yankı Dostluk Platformu
  • Facebook'ta Yankı Dergisi
  • Twitter'da Yankı Dergisi
  • Youtube'ta Yankı Dergisi