Haberler > GÜNCEL >TARIM BAKANI FAKIBABA'DAN YANKI'YA ZİYARET

Yankı Dostluk Platformunun bu haftaki konuğu Ahmet Eşref Fakıbaba oldu. Fakıbaba, güleryüzü ve samimi kişiliğiyle sohbet programında neşeli anlara vesile oldu. Ucuz etten gıda güvenliğine, sağlıklı beslenmeden tarım politikalarına kadar bir çok konuda açıklamalarda bulunan Fakıbaba, Yankı Dostluk Platformunu da yaptığı dostluk buluşmalardan ötürü tebrik etti ve Yankı Dergisi İmtiyaz Sahibi Yavuz Kaya’ya başarılı gayretlerinden ötürü teşekkür etti.
Program, Basın Yay.Gazeteciler Cemiyeti Genel Sekreteri E.Em.Müdürü İrfan Bayar ve Yankı Dergisi Yazı İşleri Müdürü Fatih Kaya’nın sunumuyla başladı. Açılış konuşmasını yapan Yankı Dergisi İmtiyaz Sahibi ve Bas.Yay.Gaz.Cemiyeti Genel Başkanı Yavuz Kaya; “Bizler dost olmalıyız, dostça yaşayabilmeyi becermeliyiz. Ankara dost olmalı, Ankara Dost olursa Türkiye dost olur, Türkiye dost olursa dünya ay yıldızlı bayrağımıza selam durur.” Dedi. Kaya; Ahmet Eşref Fakıbaba’nın belediyecilikte bugüne yaptığı hizmetlerden ve başarılardan söz ederken, Bakanlık döneminde de aynı başarıları devam ettireceğine olan güveninden bahsetti.
Sohbet toplantısı, Türk Sanat Müziği dinletisi, Hakim ali Altınkaya ve Bakan Danışmanı Osman Güzelgöz’ün okuduğu şiirlerle devam etti. Gecenin finalinde ise Türkiyem ve Çırpınırdı Karadeniz eserlerinin hep birlikte okunması ve hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.
Sohbet Toplantısına ;İçişleri E. Bakanı Abdülkadir Aksu, Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, Ahmet Yesevi Üniversitesi Müt.Hey.Bşk. Prof.Dr. Musa Yıldız, TSK Güçlendirme Vakfı Genel Müdürü E.Tümg. Sadık Piyade, Yargıtay 1. C. D. Üyesi Ali Altınkaya, Ank. 11. Ağ.C.Mah.Bşk. Hakim Tayyar Köksal, Ankara C.Başsavcı V. Kemal Demirdön, Ank.5.Ağ.C.Mah.Bşk. Hakim Fevzi Şingar, ATV Ankara Temsilcisi Şebnem Bursalı, Takvim Gaz. Ankara Tem. Zafer Şahin, TİGEM Gnl.Md. BYGC Gnl.Bşk.Yrd. Mehmet Taşan, Gıda Tar.Hay.Bakanlığı İletişim Koordinatörü Osman Güzelgöz, Bakan Danışmanı Bilal Satıcı, BYGC Genel Bşk.Yrd. Nahide Berker, BYGC Genel Bşk.Yrd. Orhan Kızılaslan, Urfa Bircek E.Bld.Bşk. İşadamı Mahmut Mirkelam, Beşler Holding Yön.Kur.Bşk. Mesut Çakmak, Ankara Arıcılar Birliği Bşk. Selçuk Solmaz, Artvin Arıcılar Birliği Bşk.İbrahim Durmuş, Artvin Arıcılar Bir.Bşk.Yrd. İbrahim Aydın, İşadamı Besim Kaya katıldı.


26.01.2018

Yorumlar

Bu Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.
İsminiz
E-Mail
Cevabınız


Parlametre
Serbest Kürsü

Anket

Türkiye'nin Dış Politikasını Olumlu Seyirde Güçlendirecek Ana Unsur Nedir ?
Yankı Dostluk Platformu
  • Facebook'ta Yankı Dergisi
  • Twitter'da Yankı Dergisi
  • Youtube'ta Yankı Dergisi